Head Chef
The Student Hotel
Vienna, Austria
vor 2 Tg.

We are The Commons!

The Commons ist der Raum in The Student Hotel, der Menschen aller Lebensbereiche zusammenbringt, Studenten, Reisende, Freelancer, Unternehmer und Leute aus der Nachbarschaft, die hier gemeinsame Leidenschaften entdecken, während sie das Essen und die Getränke genießen.

Das ist das Restaurant / die Kneipe / die Bar / das Café für jeden : Laptop- und Kaffee-Workspace für Studenten, Cocktailbar für Freunde, Lunchtreff für Geschäftsbesprechungen, Date Night für Verliebte und ein lockerer Ort zum Abendessen für Gruppen und Familien aller Art.

Es ist der Ort für Drinks, die dann zum Dinner führen, das dann zu wer weiß was führt

Wie schaffen wir es, dieses einladende soziale Umfeld herzustellen, an dem alles möglich ist? Mit einem außergewöhnlich tollen, cleveren und motivierten Team, das den Spirit verkörpert und zum Leben erweckt.

Wir suchen nach Menschen, die es lieben, neue Erfahrungen zu teilen und zu entdecken, die leicht mit anderen in Kontakt kommen und die glauben, dass Lachen ebenso zum Wohlbefinden gehört wie frische Säfte und Salate.

Nach Menschen, die wissen, dass Abwechslung, genauso wie Sriracha und Safran, die Würze des Lebens ist.

We are local. And we are international.So let's switch to English!

Why we need you

We are looking for someone with stacks of experience who can help put our new F&B concept on the map. It is critical that you bring a strong sense of ownership and personality to the team, lead the kitchen operations at our Vienna location and work towards making it a sweet success.

As Head Chef you will be responsible for the day to day operation of the kitchen with a small brigade. We're looking for someone who can take on the coaching and development of the team to ensure they reach their full potential.

No time for egos here, just hard-working people creating memorable experiences for every guest. We're looking for a natural leader with great personality and outstanding communication skills.

The main aim is to make really good, unfussy food.

What you’ll be doing to make it happen

  • Overall responsibility for leading small kitchen team operations daily. Hands on approach always striving to improve and learn, you lead by example to inspire and motivate the teams
  • Monitor and driver of all financial aspects of the kitchen in line with company policies; GP budget with focus on waste control and portion control, staff payroll and rota planning, stock controls and correct rotation of stock
  • Responsibility for the culinary standards of the restaurant, ensuring food is always cooked and presented according to brand food specifications
  • Working closely with the restaurant manager to ensure smooth and profitable overall operation of The Commons
  • Ensuring compliance with all government regulations regarding health, hygiene and safety is maintained in the kitchen at all times this includes operating with current allergen rules and reporting any issues with equipment maintenance
  • Responsibility for maintaining and building relationships with food suppliers in line with company policies, record any product related issues and report directly to our group executive chef and our regional chef
  • Bewerben
    Zu Favoriten hinzufügen
    Aus Favoriten entfernen
    Bewerben
    Meine Email
    Wenn Sie auf "Fortfahren" klicken, stimmen Sie zu, dass neuvoo Ihre persönliche Daten, die Sie in diesem Formular angegeben haben, sammelt und verarbeitet, um ein Neuvoo-Konto zu erstellen und Sie gemäß unserer Datenschutzerklärung per Email zu benachrichtigen. Sie können Ihre Zustimmung jederzeit widerrufen, indem Sie diesen Schritten folgen.
    Fortfahren
    Bewerbungsbogen